Pilot The shaker

Stiftpenna PILOT DF Shaker 0,5 rosa 

Läcker stiftpenna med en helt ny klickmekanism. Med första klicken kommer stiftspetsen fram och sedan skakar eller klickar man fram stiftet. Enkelt och bekvämt! Pilot The Shaker mekanisk stiftpenna, 0,5 mm spets, rosa pennkropp.

Pilot The Shaker eller Pilot 2020 Super Grip-stiftpenna har en ljus och färgglad design som passar fint överallt på kontoret, hemma eller i klassrummet. Den unika designen gör att du kan mata fram stiftet i den här mekaniska pennan genom att skaka pennan eller trycka på korken, vilket gör den väldigt enkel och rolig att använda.

Stiftpenna PILOT DF Shaker 0,5 rosaStiftpenna PILOT DF Shaker 0,5 rosaStiftpenna PILOT DF Shaker 0,5 rosa

Spetsen på 0,5 mm låter dig dra tunna linjer vilket passar för uppgifter som kräver smidighet och precision. Spetsen kan dras in helt i kroppen, vilket gör Pilot The Shaker enkel att bära med sig i fickan. Den här automatiska pennan har en transparent pennkropp som gör att du kan se när blyertsstiftet håller på att ta slut. Den har dessutom med ett inbyggt radergummi och en fickklämma för extra bekvämlighet. Den automatiska pennans blyertsstift och radergummi är påfyllningsbara, vilket ger mindre avfall och större besparingar.

Köp pennan Stiftpenna PILOT DF Shaker 0,5 rosa hos Kontoret.se

31 Aug 2016